tirsdag 13. november 2007

Radio102

Her hender det at jeg også jobber

Slik ser jeg ut ;)



Helge Toft - er han lyden av lørdag ?


Haugalandet har gått amok, ikke på grunn av Finken og Mona Grudt på danseparketten, men fordi en trønder leder et konsept hvor en av oss er en av hovedpersonene. To køntriberter, en visesanger fra Namsos, pubrakkerer fra enda lengre nord, samt en gjeng overglade dansebandgutter sloss mot vår egen Helge Toft. Mannen fra måneveien på Solvang har sunget seg inn i alles hjerter og mange mener han er den mest talentfulle av de alle.


Jeg er litt i tvil. Mannen som vokste opp i 9.etasje virker å mangle de helt store ambisjonene. Opptatt av å ikke være for seriøs og ekstremt sikker på at det er i Haugebyen han hører til. Summen av dette samt et par tre andre faktorer som ikke tåler bloggens lys, gjør at jeg ikke tror han har det som skal til for å bli "lyden av lørdag"


Jeg håper likevel jeg tar feil!

mandag 12. november 2007

Refleksjoner

Jeg var ikke på første samling, så jeg føler meg litt "grønn" på prosjektet. Ser derfor fram til to spennende dager i Stavanger i begynnelsen av desember.

FKH - flinke sølvgutter

Nesten er ikke alltid nok. I dette tilfelle får vi være fornøyd ettersom LSK var litt for gode...neste år blir det toppstrid i Addecco-ligaen....

Welcome!

Velkommen til min blogg! Her skal det blir moro ;)