torsdag 18. mars 2010

Etter Brann og foran Godset


Bra jobba i Bergen!
Poenget som ble med sørover var kanskje ikke helt fortjent, men FKH viste at man blir ingen kasteball i årets serie. Glimt av offensivt mot og klokketro på egne ferdigheter over hele banen gjør meg optimistisk.

De fleste leverte som forventet. Sørensen og Pelu de som viste litt skuffende takter, Andreassen og Sørum heller ikke helt på G. Resten kan slå seg på brystkassa og si : Made it.

Det blir en helt annen annen kamp på søndag. Godset kommer med selvtillit etter seier, men med et lag som ikke skremmer livskiten av noen. En "madman" på topp er det som skremmer mest.

Jeg tror likevel at hjemmestatistikk fra i fjor blir tunga på skåla : FKH står med fire etter to kamper. Enkelt og greitt.

Grindhaug gjør heller ingen bytter, om han ikke tvinges til det. Derimot tror jeg han er raskere ute med bytter om gutta ikke leverer på "Gamlå". Juska, Nikola og kanskje Martin er lystne på å vise at de duger, at de vil være med å bidra.

Thomas åpner kontoen mot gamle lagkamerater og Mæland øker på straffe samt at PMK fortsatt stenger buret. Det blir to-null.

For en start, dere!