tirsdag 27. oktober 2009

Neglebiting.....


Ei tante og kjæresten min skal ha all kred for at det er som det er. At jeg faktisk ikke biter negler lenger.

Hadde det ikke vært for dem hadde jeg nok vært hektisk bitende. Den regien man har klart å få til i årets nestøverste divisjon er jo smått fantastisk. Vi vet allerede at Lyn og Glimt tar heisen ned, vi vet at RBK har tatt gull og vi vet at Østfold kommer til å stå på hodet når det skal spilles kvalikk.

Tidligere i bloggen forutså jeg jo nettopp det. Jeg sa at Tom kom til å danke ut Sarpsborg. Det jeg videre var sikker på var at Thomas Sørum og Kenneth Kvalheim kom til å "duellere" om hvem som kom til å møte Tippeligalaget i dobbeltkamp.

Siden mine spådommer har Thomas bøttet og bøttet, mens Kenneth gikk i dvale. Om Kongsvinger og Hønefoss vinner samt at FKH taper mot sarpingene, kan det jeg tippa bli riktig. Ikke usannsynlig i det hele tatt.

Men jeg både tror og håper at jeg tar feil. Det er rimelig lett å begrunne.

1) Hjemmestatistikken til FKH - ingen kommentar nødvendig
2) Kvalikklare Sarpsborg 08 - kan si hva de vil, men all fokus er på "the battle of Østfold"
3) Stinn brakke - må jo bare være en fordel for hjemmelaget
4) Naturgras - her har hjemmelaget gjort det bedre enn gjestene fra øst
5) Erfaring fra opprykkskamper - kan si hva du vil, men dette har jo FKH vært gjennom som klubb før. Både Trygve og Jostein var involvert allerede i -96
6) Thomas Sørum - bare for å understreke enda en gang hvor viktig målgarantisten er for laget

Så om du biter dine negler eller ei, det blir spennende timer fram mot kl.13 på søndag. La oss håpe at min nåværende magefølelse overvinner den jeg hadde da jeg så for meg FFK mot FKH i dobbel kvalikk.