onsdag 9. januar 2008

Videokanon fastskrudd i klasserommet

I forbindelse med LN4, har vi i klasserommet fått installert en videokanon. Jeg vet at det er andre skoler som har vært flinke på dette og hatt det i bruk en periode.

Hva skjer med tavla nå ? Det var det første jeg tenkte på. Skal selve symbolet på skolen, the blackboard nå pensjoneres ? Kommer alt til å dreie seg om taste inn på skjerm i stedenfor å få kritt på nevene ? Det høres i tilfelle behagelig ut.

Vi får se hva som skjer de neste månedene. Vi prøver ut og så får vi ser hvor vi landa når kalenderen viser juni. Tar gjerne i mot innspill på dette, både fra elever og voksne, på hva som er bra og ikke bra med kanon i klasserommet.

mandag 7. januar 2008

Rafa, Rafael, Rafa, Rafael, Rafael Benitez......ille ute

Glemmer ikke for omtrent et år siden. Mitt første møte med the Kop, med Anfield fra innsiden. Taktfaste rop fra fansen om supermanageren fra Spania.
Jeg har fortsatt tro på Benitez, men jeg er redd at disse dollarkarene fra Uniten ikke deler mitt syn. Derfor blir det trist om han får fyken til sommeren. MEN, det som er aller verst med et slikt framtidsbilde : den gretne, sure og arrogante portugiseren står og lurer i skogkanten.

Ingen er større enn LFC. Men jeg skal som en voksen mann innrømme at om så skjer at Mr.Jose tar over roret til sommeren, så kommer jeg til å gråte en skvett.

En skvett for at Rafa forsvant og en større skvett for at LFC får en manager jeg kommer til å slite med å like.

Uansett, mitt hjerte banker for LFC - with or without Jose.

Likevel, etter at vi først slår ut Inter Milan, så fosser vi til ny CL-finale, hvor vi denne gang banker ManU. Da er det ingen som våger nettopp dette, å bytte ut Rafa med Jose.

Viva las LPool!!