torsdag 6. desember 2007

Friday om my mind

I morgen skal jeg prøve å få mine elever ut i bloggens verden. Jeg er spent. Ikke for det at de ikke kommer til å få det til. Mest urolig er jeg i forhold til om de klarer å fylle den med noe spennende. Blir det refleksjoner, pizzaoppskrifter eller topp5-lærer lister ? Vil de skrive om skoleting eller vil de levere fra tiden de ikke er i vår makt ?

Skepsisen kommer fra Forum i Fronter, der de så langt ikke har tatt dette på en skikkelig måte.

Konklusjonen er at jeg har skapt urealistiske forventninger i Fronter og gir ut "blanke ark og tastatur tell". De skal få ta del i bloggens verden, så vil tiden vise om det kan overgå de mer ungdommelige hjemmesidene de leker seg med. Ingen skal komme og si at jeg ikke prøvde....

Paul kim?

Paul Hansen. Kim e d? Va d fusta eg tenkte når eg leste d. Så leste eg d va vokalisten i Cortina å då va eg plutseligt litt mær i fyr å flamme. Itte nåken sekunnar i tenkeboxen blir eg likavel litt i stuss. Ska Chris Martin-light synga i Vamp ? Kan detta gå ?

Så e d ennå flærre tankar som sorteres å så huske eg jo at VJ gjor d samma. Va jo himla kritisk t han o å sjøl om eg ikkje syns han når opp t eldtsteToften, så blei d jo dritbra.....

Så derfor, herr Hansen, velkommen som tredje mann - vis oss at du o kan ;)

onsdag 5. desember 2007

Desembersamlingen

Vel hima på Haugalandet e eg litt påvirka. Det eina e jo at eg vil skriva litt på dialekt i bloggen min.Det andra e å få satt i gang ennå mær IKT-prosjektår i klassen min. Jing e lasta ner å ska bli et godt hjelpemiddel. Eg satse o på å bli ein superuser i Google. Slutt på bare å søka, nå ska maps, docs å photos o brukast. Ser fram t at elevane ska nyta godt av detta - spesielt itte at eg får installert videokanon i klasseromme mitt.

Glede meg t fortsettelsen å seie t dåkke sørante : velkommen t Haugesund i januar.