torsdag 21. januar 2010

FKH-Sogndal på lørdag


Endelig får jeg se FKH live igjen. Turen til Bergen håper jeg gir svar på at FKH fortsatt er i rute etter seier mot Brann. Selv om spillerne på denne tiden er stinne av trening og at det fortsatt ikke er livsviktig å vinne kamper, blir det spennende å se om laget viser tidligere FKH-trener Aabrekk (bildet) at det er klasseforskjell på Adecco- og Tippeliga.

Harald ja, den mannen har vandret rundt i fotball-Norge i det som føles som en mannsalder. Nå er vel ringen rimelig sluttet for eidaren, som er tilbake i den klubben han debuterte som spiller for året etter kronprinsen ble født. Han var også trener i klubben på begynnelsen av nittitallet, i Flo-tida.

Mange mener mye om Sogndal-treneren, spesielt på Haugalandet etter årene som FKH-trener. Jeg tror nok han har hatt sin topp i trenergjerningen og at sogningene nok kommer til å føle frustrasjon når han ikke kommer til å gjøre SIL om til et tippeligalag. Tøff påstand å komme med i januar kanskje, men Aabrekk har mistet min stemme etter oppholdet i Haugesund. Jeg mener rett og slett at han ikke er sharp nok lenger. Men han er sikkert glad og stolt av spillerene sine!

Tilbake til selve kampen. Den ender 3-1 til FKH, som dermed kommer til å ligge på januarmedgangsbølga. Som jeg antydet sist, en av prøvespillerne mot Brann kom til å få kontrakt. Jeg tror også tyskeren som prøver seg mot sogningene kommer til å bli tilbudt opphold i Haugesund en stund framover. Da som første tysker i FKH-drakten.

Husk at du ser kampen live på h-avis.no fra klokken 16. En viss radiokommentator gjør sin debut som TV-prater - regner med du gir klar tilbakemelding på hva du syns/syntes om det!!

God kamp!

søndag 17. januar 2010

Kor e alle heltar hen ?


Best å skriva blogg på bokmål,

men når det blir som det blei tidlig lørdag ittemiddag klare eg bare ikkje å gjørr aent enn å skribla ner nåke på dialekt.

Ska fatta meg i korthet :

fytti leverposteien kor dårligt lag Liverpool stilte m mot Stoke!!!! Eg hadde aldri i verden konna tenka meg at det gjekk an å komponera nåke så slapt.

Sjølsagt satt eg å såg på, sjølsagt sko di få sin sjanse, men det enne jo opp m at laget har ein halvsjanse di får hjelp av ein danske t å skåra på. Så får den tafatte hollenderen fyka litt, men hedde sjølsagt i stolpen. Ikkje t å tro, at denna livskjærligheten innen fotball for meg e blitt så falma å trist å se på. Kossen ska me komma oss ut av dette da ?

Vil ikkje hogga håve av nåken, bare illustrera kossen eg føle det : eg reise t Liverpool dagen ITTE bortekampen mot Wolves og him SAMME DAG som di spilla hima mot Bolton.

Tenk det du!!

Fortsatt god Premier League-sesong t deg å dine......