onsdag 2. september 2009

Adecco - jevnare enn jevnast

Tante ba meg slutta å bita negler, minst for hondre år siden. Eg klarte det ikkje med ein gong, men har vært avvent himla lenge nå.

Eg e redd eg kanskje dette ut på igjen i løpet av hausten. Fytti banana så jevnt det e ronnt FKH. Eg e imponert over at laget henge med så godt. Eg e til å med litt overraska, for eg trodde heilt ærligt at "local trainers" sko slita mær med å få laget t å bli nettopp det : ett lag.

Nå ser eg, tross litt hakk i platå innimellom, konturane av et lag som kan klara å nå heisen og trykka på knappen for Tippeliga.
Eg ser at alle lag som møte et angrepskåta FKH lag rykka som bare tusan når Niko, John og Thomas fosse fram. "Hjelp" står det i pannen t kaptein Lafton å alle han kollegaer.

Tenk då bare om FKH fekk stramma inn der bak, fekk stopparar som va pottetette, ein høyreback som o kan hindra innlegg å ikkje minst ......nei, der var "the missing link", fordi

Trygve Nygård e ein stødig midfielder, Steinsland o, samme m Meland i glimt å Ørsal e magic to tri gongår i løpet av ein kamp......

men eg savne Magnus Samuelsson. TEnk om det fantes ein kloning av han ein plass der ute. Tenk om FKH fant den der midtbanespillaren som gjorde motstanderane ennå mær pissredde å jobben i bakre ledd ennå litt lettare fordi han der, gjerne med nr. 7 på ryggen var ....som den skadefrie Magnus Samulesson.

Då hadde eg ikkje vært redd for negler, for at FKH sko snofla i opprykksracet. Då hadde det blitt Tippeliga i Haugesund 2010.

La oss håpa di klare det lell, da

Tottenham og andre Londonlag


Fint for de, spursane som nå sitte høgt i ett tre og dele utsikt m Chelskiane. Tror nok di kvite dette ner ei grein å fem, men som sagt kjekt at de o får værr så høgt oppe i tynn luft.

Fint for Pool at det ikkje handlas noe særlig, kun vrakpant fra Grekenland sko inn før Rafa må gå tusen rondar inne på kontoret for å ikkje brøla t "Dum og Dummere" fra Unaiten.

Fint at klubben over alle klubbar snofle litt, før ferden går oppøve PL-treet. Ska kje håna spursane når de komme hompane motsatt vei. Likavel litt redd for at Sir Rednose å russerkompaniet tar de to øverste greinene.

Fint for oss at det blir bronse samt heder og ære i minst to av tri cuppar. Fint for oss det

Comenius - a good project

Etter to år utenfor det gode selskap, er vi muligens på vei inn igjen. Flere lærere på skolen har signalisert at de vil bli med.

Vi har fått kontakt med en skole ikke langt fra en by i England (slutter på ...pool), samt et prosjekt der Tyrkia, Estland, Romania og Italia allerede er inne. Musikk er hovedprosjektet der og det er jo noe som kunne passe oss godt ;)

Søknaden må vi sende innen 20.februar 2010, så enda litt tid før vi er i gang på nytt.

Uansett, Comenius is still a good project!

"Utfordringen" kanskje til Rossabø

NRK Super kikker kanskje innom Rossabø. De er på jakt etter klasser til "Utfordringen" og klasse 6b sier "gøy å leve, med 6b på TV".

Den som følger med får se ;)